Despre aspiratoare

Bun─â ziua, draga mea, bine ai venit! ­čîŞ

├Än articolul de ast─âzi te invit s─â discut─âm despre un subiect relativ controversat, ╚Öi anume aspiratorul pentru manichiur─â. Spun controversat deoarece, din pricina diferen╚Ťelor destul de mari de pre╚Ť, p─ârerile tehnicienelor sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n 2 tabere: tab─âra celor care nu ar da niciodat─â 1000 ÔéČ pe un aspirator ├«ncorporabil ╚Öi ├«l prefer─â pe cel cu sac ╚Öi tab─âra celor care au ├«ncercat un aspirator ├«ncorporabil de calitate superioar─â ╚Öi care nu ar mai lucra niciodat─â f─âr─â acesta.

Din punctul meu de vedere, cel mai bine ar fi s─â lucrezi cu ambele aparate, ca s─â po╚Ťi face diferen╚Ťa (imens─â). Chiar dac─â aspiratorul cu sac este foarte „slab”, este mai bun dec├ót s─â nu ai niciunul ╚Öi s─â inspiri tot praful rezultat ├«n urma pilirii. Pre╚Ťul unui aspirator cu sac este ├«n jur de 200 – 300 lei, deci ╚Ťi-l po╚Ťi permite destul de lejer. ╚Üine ╚Öi locul suportului de m├óini, fiind destul de ├«nalt ca s─â te oblige s─â ╚Ťii spatele drept. Dar, insist, nu are o putere foarte mare ╚Öi, implicit, nu trage tot praful; uneori ├«l ├«mpr─â╚Ötie ╚Öi pe mas─â ╚Öi trebuie s─â cure╚Ťi sacul foarte des, poate chiar dup─â fiecare manichiur─â. Un produs* mediocru spre slab ├«n ceea ce prive╚Öte calitatea, dar mai bun dec├ót nimic.

*Exist─â ╚Öi c├óteva produse de acest gen pe pia╚Ť─â cu o putere mai mare de absorb╚Ťie, care au o performan╚Ť─â mai bun─â ╚Öi, implicit, un pre╚Ť mai ridicat; nu generalizez. Vei g─âsi mai jos o fotografie cu genul de aparat despre care vorbesc mai sus, de calitate slab─â.

Aspiratorul ├«ncorporabil este o revela╚Ťie. Este adev─ârat, ╚Öi aici avem c├óteva categorii: aspiratoare care se ├«nv├órt ├«n jurul a 1000 lei, altele care se ├«nv├órt ├«n jurul a 1000 ÔéČ… Chiar dac─â vorbim despre un pre╚Ť mai piperat, ├«╚Öi merit─â banii, crede-m─â. ├Ä╚Ťi voi explica ╚Öi de ce.

Eu am avut c├óteva aspiratoare cu sac la ├«nceputul carierei; chiar dac─â nu f─âceau fa╚Ť─â volumului de praf, situa╚Ťia era mai bun─â dec├ót atunci c├ónd nu aveam deloc. Mai apoi, am achizi╚Ťionat unul ├«ncorporabil, mediocru, ├«n jurul sumei de 1000 lei. A fost clar o diferen╚Ť─â notabil─â, ├«ns─â dup─â un timp mi-am dat seama c─â, pentru s─ân─âtatea mea, trebuie s─â fac un upgrade. Am trecut, deci, la un aspirator ├«ncorporabil profesional, cu o putere de aspirare incredibil─â, foarte silen╚Ťios ╚Öi permisiv ├«n ceea ce prive╚Öte cur─â╚Ťarea filtrului. Asta a fost, ├«ntr-adev─âr, o revela╚Ťie pentru mine. Lucrez cu drag atunci c├ónd ├«l folosesc ╚Öi nu ├«mi imaginez s─â m─â ├«ntorc la un aspirator cu sac. Este vorba de un aspirator Taifun, mai exact Taifun I. Pe acesta mi l-am permis la vremea respectiv─â, acum 2 ani, dar face o treab─â uimitoare chiar dac─â nu este cel mai puternic model. Taifun are 3 modele disponibile: Taifun Mini, Taifun I Premium GreenTech ╚Öi Taifun II Premium GreenTech. Dup─â cum spuneam, Taifun I este perfect pentru mine: face fa╚Ť─â volumului clientelor mele ╚Öi merge ca ├«n prima zi. ╚Üi-l recomand cu drag, pentru a lucra mai curat ╚Öi pentru a avea grij─â de s─ân─âtatea ta, care este foarte important─â. Eu sunt alergic─â ╚Öi, sincer, acest aspirator a ├«mbun─ât─â╚Ťit calitatea vie╚Ťii mele profesionale.

├Än concluzie, fiecare produs este bun ├«n felul lui ╚Öi pentru momentul ├«n care te afli. Mai bine folose╚Öti unul cu sac, dec├ót s─â nu folose╚Öti deloc. Dar te sf─âtuiesc, dac─â ai posibilitatea s─â economise╚Öti, 1 an sau poate chiar mai pu╚Ťin, pentru un aspirator ├«ncorporabil profesional, f─â-o f─âr─â ezit─âri. Mai ales c─â modelele Taifun au o garan╚Ťie de 15 ANI din momentul achizi╚Ťion─ârii, deci nu ai nimic de pierdut.

Sper c─â ╚Ťi-a pl─âcut acest articol! Dac─â ai ├«ntreb─âri sau complet─âri, le a╚Ötept ├«n comentarii! ­čĄŚ

* Aten╚Ťie! Acest articol nu este sponsorizat ╚Öi nici nu este vorba despre o reclam─â direct─â! De╚Ťin acest produs ╚Öi vi l-am prezentat prin ochii unui client mul╚Ťumit! Sper s─â v─â fie de ajutor!

Aspirator cu sac

Taifun Mini

Taifun I Premium GreenTech

Taifun II Premium GreenTech