Curs individual ”Next Level”

Îți dorești să realizezi manichiuri curate, perfect finisate, pentru care clientele ar plăti oricât? Ei bine, cursul ”Next Level” este perfect pentru tine!

Ce înseamnă curs individual? Un curs în cadrul căruia participă un singur cursant, iar atenția trainerului este orientată exclusiv asupra cursantului. Deci, parcurgerea fiecărei etape este verificată îndeaproape, iar noțiunile care lipsesc sunt completate imediat. Asta înseamnă: asimilarea corectă și completă a informațiilor și înțelegerea lor la nivel maxim. Mai departe, realizarea manichiurilor perfecte este la un singur pas distanță: practica, în cadrul căreia imperfecțiunile sunt observate și corectate imediat, datorită atenției acordate unui singur cursant. Nu vei avea timp să ”greșești”, deoarece eu sunt alături de tine la fiecare etapă și descoperim împreună formula succesului potrivită ție!

Cursul este perfect pentru începători. La finalul lui, vei primi diplomă de participare.

Programa va fi structurată astfel:

Ziua 1:
• Teorie: anatomia unghiei naturale, prezentarea materialelor cu care lucrăm și felul în care le alegem, prezentarea aparaturii pe care o folosim, curățarea cuticulei, aplicarea bazei rubber
• Practică: manichiură pe propria mână,  curățarea cuticulei și aplicarea bazei rubber + design minimalist
Ziua 2:
• Teorie: culoarea sub cuticulă, tehnica fotografiei, secrete pentru evitarea liftingului (aer sub material) și rezistența îndelungată
• Practică: aplicarea bazei rubber + culoare sub cuticulă, repere pentru fotografia care vinde
Preț curs: 1 000 lei
Zilele de curs le stabilim împreună, în funcție de disponibilitate.
Cursul de desfășoară în Constanța.
Vom stabili împreună, de la început, ce puncte slabe consideri că ai și procedee dorești să perfecționezi. Vom relua împreună orice etapă neînțeleasă sau înțeleasă incomplet. Vom discuta despre tipurile de unghii pe care lucrăm, despre tipurile de cliente pe care le întâlnim și despre orice subiect îți este neclar. Mă bucur că m-ai ales și sunt aici să te ajut!
Pentru detalii suplimentare, îți stau la dispoziție aici: https://www.instagram.com/ingridnailscorner/